Voordelen van een flexibele medewerker

De economie draait op flexibele medewerkers. Er is een groeiende vraag naar specialistische kennis voor korte termijnen. Steeds meer organisaties beroepen zich daarom op flexibele werknemers, de interim professionals bieden uitkomst.

Twijfelt u nog over het inzetten van een interim professional voor uw organisatie, lees onderstaande voordelen dan eens goed door en neem dit mee in uw overweging.

Experts
Interim professionals zijn expert in hun vakgebied, zij komen tenslotte in vele keukens. Meerwaarde toevoegen en meerwaarde achterlaten is zijn of haar primaire doel.
Lees hier meer over de expertise van een interim professional.

Snel beschikbaar
Rhijnauwen Groep kan super snel schakelen, in onze database hebben wij interim professionals in allerlei vakgebieden, welke meteen beschikbaar zijn. Zo kunt uw organisatie soepel voortbewegen.

Transparante kosten
De tarieven zijn correct en de kosten in het contract zijn transparant. Het is gebruikelijk dat de interim professional voor de daadwerkelijk gewerkte tijd wordt betaald en alles is inbegrepen in het uurtarief. Wanneer u een uitzendkracht inhuurt, betaalt u in veel gevallen een extra bedrag per maand aan het uitzendbureau. Een vaste medewerker staat op uw loonlijst en zorgt voor administratieve rompslomp.

Last but not least: risico vrij
Als opdrachtgever hoeft u geen loonheffingen af te dragen en u heeft niet te maken met (vakantie)toeslagen. Gaat de interim professional met vakantie, of is hij of zij ziek? Dan wordt er niet doorbetaald. Bovendien heeft u geen administratieve last, waardoor u tijd en geld bespaart. Daarnaast is het bij flexibele, interim professionals ook een stuk eenvoudiger om de samenwerking te beëindigen.

Waarom Rhijnauwen Groep?

U bespaart tijd
Wij nemen alle zaken van A tot Z, die u veel tijd kosten, uit handen. Denk aan vacature advertenties, sollicitatiegesprekken, selectie rondes, contracten, etc.

Juiste match
U kunt er op vertrouwen dat wij exact weten wie een goede match vormt met uw organisatie. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het verbinden van de juiste mensen. Wij analyseren uw wensen en behoeften op strategische wijze en gaan voor u opzoek. Wij streven ernaar om zo snel en kosteneffectief mogelijk de juiste mensen met uw organisatie te verbinden. Zodat u zich bezig kan blijven houden met de primaire werkzaamheden voor uw organisatie!

Heeft u een specifieke vraag over de mogelijkheden of voordelen van een interim professional? Laat het ons gerust weten! Neem vrijblijvend contact met ons op

Recent Posts

Leave a Comment

0