Update uw organisatie

’Bijna elke maand ervaar ik de stress van Microsoft updates. Elke keer is er weer de angst of mijn computer opstart en weer werkt. Een update duurt normaal maar een paar minuten, maar laatst stond mijn computer stoom uit te blazen. De Microsoft update duurde welgeteld 57 minuten(!)’’

‘’Een uur lang stress en een uur lang niet kunnen werken, maar toch ben ik er achteraf weer erg blij mee. Mijn computer is namelijk al 3,5 jaar oud en dat is een leeftijd waar diverse techniek musea interesse beginnen te tonen. Na elke geslaagde update weet ik dat mijn computer weer voldoet aan de huidige eisen. Top om te weten!’’

Waarom werkt het bij organisaties ook niet zo? Velen organisaties zijn 10 jaar geleden ingericht en georganiseerd. Veel van deze organisaties functioneren nog wel, maar voldoen al lang niet meer aan de eisen van deze tijd. Een grote “update” is haast onmogelijk geworden vanwege de lange doorlooptijd en de zogeheten “update angst”.

Waarom geen kwartaal of jaarupdate van uw organisatie? U voldoet dan elke keer weer aan de eisen van deze tijd. Vandaag geef ik u alvast de eerste update voor uw organisatie, namelijk: check uw managementinformatie! Is deze sterk afhankelijk van Excel? Ga dan over op Microsoft Power BI. Binnen 5 minuten bent u al efficiënt aan de slag!

Onze adviseurs helpen u graag verder om uw organisatie te updaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leave a Comment

0