Johan RadderPartner

Ik ben een pragmatische, integere -en sterk analytische persoonlijkheid die de grote lijnen overziet maar niet schuwt om de details eigen te maken. In staat om in verschillende omgevingen en op verschillende niveau’s te acteren en het beste uit organisaties en mensen te halen.

Zeer sterke financiële en ICT achtergrond op senior business level in diverse branches en (internationale) organisaties. Specifieke en brede ervaring als supply chain controller in de FMCG branch zoals; Unilever (Calve, Unox), Heinz, en United Biscuits.

Brede ervaring en uitstekende reputatie in veranderingstrajecten met nadruk op reorganisaties, (her)ontwikkelen managementinformatie, implementatie IT systemen (SAP, Oracle), inrichting Shared Service Centra en overige optimalisatietrajecten.

Mijn persoonlijke kracht is gelegen in het verbinden en in hun kracht zetten van mensen om zo echte synergie te creëren zelfs over expertiseterreinen heen. Dan ontstaat er immers echte meerwaarde en ontstaan oplossingen die normaliter niet denkbaar waren.