Henk KasbergenPartner

INZETBAAR ALS: Gedreven pionier in verkoop- en procesoptimalisatie

QUOTE: “RESULTAAT BEHAAL JE SAMEN”

Door mijn creativiteit en vasthoudendheid weet ik mogelijkheden en kansen in de markt met elkaar te verbinden. Met gedrevenheid zet ik dit om in proactieve, operatonele sales. Voor binnenland en ook internationaal. Ik word enthousiast van bedrijven die veel verstand hebben van hun producten, maar het vermarkten/verkopen van deze producten als een probleem ervaren. Waarbij efficiëntie, structureren van werkprocessen het compleet maken.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in diverse sectoren en heb mij ontwikkeld tot deskundig en professioneel partner in bedrijfsvoering.

WIE IS HENK:
‘’Heerlijk is het na een intensieve werkdag even de sportschoenen aan te trekken en een trainingsrondje van 20 km te lopen als voorbereiding op een van de twee marathons die ik per jaar loop. Ook het coördineren van het pastoraat in onze Goudse Sint Janskerk, waarbij het contact met ouderlingen en gemeenteleden bijzondere ontmoetingen geeft, vind ik mooi om te mogen doen. En daar tussendoor geniet ik van mijn vrouw, mijn dochter, onze aanstaande schoonzoon en onze vrienden en kennissen. ‘’

KENNISGEBIEDEN:

-New Business;

-(key) Accountmanagement;

-Pionieren;

-Export, internationaal;

-Procesoptimalisatie;

-Stuurinformatie.

0