Fleur ZoetemelkFinance Professional

  INZETBAAR ALS: Finance professional

  QUOTE: “VERBINDING MAKEN GEEFT VOLDOENING”

  ”Mijn achtergrond ligt in de accountancy. Na mijn opleidingen HBO-Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik jaren werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Bij de Rhijnauwen Groep ben ik gestart als relatiebeheerder, waarbij ik organisaties met interim professionals aan elkaar verbond. Daarnaast werd/word ik betrokken bij het meedenken over zichtbaarheid, groei, visie en procesinrichting van de organisatie: een ondergeschoven passie die tot uiting kwam en waar ik energie van krijg.

  De accountancybranche blijft mij aantrekken, want ook daarin denk je mee met de ondernemer op allerlei kennisgebieden. Als de visie en de mensen van een bedrijf mij aanspreken zet ik mij dan ook graag in als finance professional.

  WIE IS FLEUR:
  ”Jarenlang heb ik veel gereisd, alleen, met vriendinnen, vriend of mijn moeder. Ik wilde zoveel mogelijk van de wereld zien. Hedendaags geniet ik op een andere manier. Tijd doorbrengen met mijn vriend en twee kinderen, mijn familie en mijn vriendinnengroep; verbinding hebben met belangrijke mensen om mij heen!”

  KENNISGEBIEDEN:

  -Relatiebeheer
  -Accountancy
  -Fiscaal
  -Procesmanagement/IT
  -Sales
  -Teksten schrijven

  0