Op juiste koers dankzij seminar Power BI

Het seminar & quickstart Power BI dat gehouden werd op woensdag 17 oktober bij Hotel van der Valk in Nieuwerkerk aan den IJssel was een groot succes! Wij blikken graag nog even terug op het seminar.

Het seminar was opgebouwd uit verschillende sessies, met dezelfde spreker. Maaike van der Veen is expert op het gebied van Power BI en deelde haar kennis uitvoerig met alle deelnemers. Bovendien verzorgden zij een zogeheten ‘quickstart’, waarbij alle deelnemers aan de slag gingen met het maken van een dashboard en het opstellen van een rapportage in de Microsoft tool ‘Power BI’.

‘’Ik ben erg positief over het seminar Power BI en heb veel ideeën gekregen’’, aldus een tevreden deelnemer. Deelnemers aan dit seminar waren vooraf misschien wat sceptisch, maar na afloop zeer positief! Zij gaven aan een duidelijk beeld te hebben gekregen van Power BI en de mogelijkheden voor hen werkveld. ‘Heeft u voldoende kennis opgedaan om Power BI direct toe te passen in uw werk?’ ”Ja, wij gaan hier ook z.s.m. mee aan de slag!”

Kortom, het was een geslaagd seminar. Rhijnauwen Groep draagt graag bij aan de ontwikkelingen van zowel professionals als organisaties. Door middel van het organiseren van seminars en kennissessies hopen wij onze professionals en klanten daadwerkelijk verder te helpen in hun ontwikkeling. Bovendien hebben zij dan de mogelijkheid om te netwerken.

Kunnen wij uw organisatie verder helpen op het gebied van big data en Power BI? Maaike (of andere professionals in dit vakgebied) hebben wij beschikbaar om uw organisatie aan een werkbaar dashboard te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Recent Posts

Leave a Comment

0