Nieuwsbrief en succesverhalen

 In Nieuws

Nieuwe interim opdrachten
Regelmatig worden er nieuwe opdrachten op onze website geplaatst. Houdt deze goed in de gaten, wellicht staat er iets bij voor jou óf voor iemand binnen jouw netwerk. Momenteel staat de functie “All around administratief medewerk(st)er” en ”Junior projectcontroller” open. Klik hier voor meer informatie over deze opdrachten. Ook is er regelmatig vraag naar IT specialisten (o.a. Power BI, projectleiders, etc.) Wij breiden ons team graag uit met passende, gemotiveerde IT interim professionals. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuw platform arbeidskrachten en werkgevers matchen
Op de arbeidsmarkt blijft volgens het CBS het personeelstekort de grootste belemmering. Ruim een derde van de ondervraagde ondernemers stelt aan het begin van dit jaar last te hebben van het tekort aan arbeidskrachten. Die trend was vorig jaar al duidelijk zichtbaar. Samen met Ronald Ekkelkamp heeft de Rhijnauwen Groep een platform ontwikkeld om arbeidskrachten uit andere EU landen te matchen met werkgevers uit Nederland. Vanaf half maart zijn we gestart. Check gerust de website en als je vragen hebt horen wij het natuurlijk graag.

Interim professional Ronald Ekkelkamp deelt graag zijn ervaring met jou.
Ronald heeft naast het opzetten van een nieuw platform met Rhijnauwen Groep een interim opdracht bij een zorginstelling in de regio Den Haag. Deze organisatie ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om zelfstandig te wonen, leven en werken. Ronald is hier adviseur voor IT (informatietechnologie) en IB (informatiebeveiliging).

In de zorg spelen veel nieuwe ontwikkelingen zoals ketensamenwerking en de zoektocht naar manieren om de cliënten zoveel mogelijk te begeleiden naar een zelfstandig bestaan. Het gebruik van nieuwe slimme technologieën (waaronder IT) speelt hierbij een belangrijke rol met als doel de zorgverlener beter te ondersteunen en veiliger te laten werken. Hierbij moet altijd goed rekening worden gehouden met de beveiliging van de informatie die wordt gedeeld. Er ontstaan dan allerlei spanningsvelden en hiermee moet creatief worden omgegaan. Dit vraagt om de juiste keuzes en bij de implementatie moet goed worden nagedacht over hoe de zorgverleners zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen. Verandermanagement is dan ook een belangrijk onderdeel van Ronald’s werk. Hij zal deze organisatie tot juli 2019 begeleiden bij al deze nieuwe ontwikkelingen.

“Ik ervaar de samenwerking met Rhijnauwen Groep als positief en open. Dit biedt mij de mogelijkheid om nieuwe markten en kansen te ontwikkelen.” Aldus een tevreden collega.

Personeelstekort?
Is er bij jou op de afdeling behoefte aan extra ondersteuning? De continuïteit moet immers gewaarborgd blijven, ook bij ziekte of zwangerschapsverlof, tijdens projecten en bij fusies of reorganisaties. Wellicht dat onze interim professionals je daarbij zouden kunnen helpen?

Binnenkort hebben wij een projectcontroller, een hoofd administrateur en een administratieve medewerkster beschikbaar met uiteenlopende kennis en werkervaring; Paul, John en AliciaNeem voor meer informatie over deze interim professionals vrijblijvend contact.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op.

Recent Posts

Leave a Comment

0