Nieuwsbrief & Seminar Power BI

 In Nieuws

Beste ondernemer,

Lees hier onze nieuwsbrief! Er zijn veel ontwikkelingen geweest de afgelopen maand en hier vertellen wij u graag meer over.

woensdag 12 september Rhijnauwen Seminar & Quickstart Power BI

Big data snel en slim interpreteren en creatief en efficient kunnen toepassen? Laat u informeren en inspireren op woensdag 12 september tijdens ons Seminar & Quickstart Power BI. Verbeter de bedrijfsvoeringsprocessen door middel van inzicht in data en het vertalen van data naar heldere dashboards. Na dit seminar heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van data en Power BI en de mogelijke toepassing in jouw eigen werkveld. Schrijf je daarom vandaag nog in!

 

                                                     

 

Inzet Interim & BI Consultancy?

Wij leveren specialisten op het gebied van Power BI. Vanuit onze specialisatie zien we dat de toegevoegde waarde van Power BI sterk afhankelijk is van de manier waarop het wordt geïmplementeerd en gebruikt. 

Lees meer

Gezocht: IT expert met supply chain ervaring

Wij zijn voor een snel groeiende (internationale) organisatie op zoek naar experts op verschillende niveau’s (junior, medior en senior) welke zo snel mogelijk beschikbaar is. Je gaat IT-oplossingen bedenken, ontwerpen en realiseren om de supply chain processen (en daarmee de business van klanten) te verbeteren.
Lees meer

Blog | De kracht van een warm netwerk

De kwaliteit van een relatie, daar gaat het bij de Rhijnauwen Groep om. Wij kunnen eindeloos uitstekende CV’s verzamelen, maar het belangrijkste voor ons is de persoon er achter goed te kennen. Alleen op deze manier ontstaat er een juiste match! 
Lees meer

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op

Recent Posts

Leave a Comment

0