NIEUWSBRIEF 24-05-2018

 In Nieuws

ONDERNEMEN: RISICO’S of KANSEN?

Ondernemen betekent risico’s nemen. Immers, geen rendement zonder risico? Een vraagje daarover: weet je hoe je risico’s kunt ondervangen? De risico’s om te bouwen tot kansen én ook nog eens geld besparen? De professionals van de Rhijnauwen Groep denken graag met je mee!

WIE IS RHIJNAUWEN GROEP – interim & advies?

Rhijnauwen Groep is een interim en adviesbureau op het gebied van Sales, Finance, Accounting, AVG & IT. Wij werken met een vast warm netwerk van Interim Professionals.

KOMEN DEZE SITUATIES U BEKEND VOOR: 

  1. AVG

 

Na vrijdag 25 mei 2018 kunnen personen verzoeken bij je indienen. Bijvoorbeeld om inzage in alle gegevens die van hen zijn geregistreerd. En als je dat niet binnen een maand aanlevert, dan kan er een klacht worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan een risico zijn. Ben je voorbereid op de AVG? En weten je werknemers hoe zij moeten handelen? 

  1. Tijdelijke versterking

Er is tijdelijk drukte ontstaan op de financiële afdeling! Dit kan een risico zijn. De boog kan immers niet te lang gespannen staan. Een vakkundige professional is snel ingewerkt, flexibel, meedenkend en springt bij voor een door jouw te bepalen termijn. Zonder de risico’s van een werknemer in loondienst.

  1. IT-efficiencyslag maken

‘Goed ondernemen’ betekent ook efficiënt blijven werken. Niet meegaan met technologische ontwikkelingen kan een risico zijn. Blijft de keuze en implementatie van nieuwe software steeds op de plank liggen? Een interim professional versnelt dit proces en zorgt voor rust, waardoor het efficiënter werken ook eerder geld gaat besparen.

 

WEET U OP WELKE KNOPPEN U MOET DRUKKEN OM DEZE SITUATIES AAN TE GAAN?
Rhijnauwen Groep helpt u graag! Neem gerust contact met ons op.

Recommended Posts

Leave a Comment