”Mijn ervaring met Rhijnauwen Groep..”

Jeroen van Riet – mei 2019

”Eind 2017 maakte ik kennis met Henk Kasbergen. Ik heb de naam Rhijnauwen Groep opgeslagen in mijn adressenbestand als achtervang, mochten zich onverwachtse zaken voordoen rondom de personele invulling van mijn kantoor. Al enkele maanden later ontstond die noodzaak toen een sleutelfunctionaris van mijn kantoor onverwachts vertrok. Op dat moment ontstond een vacature die snel moest worden ingevuld. Daarnaast wilde ik van de gelegenheid gebruik maken om de structuur van mijn kantoor te veranderen door de vrijgekomen functie anders te verankeren in de organisatie.

Ik vond het bijzonder prettig dat mijn probleem en gedachte snel en adequaat werden opgepakt. Binnen een dag waren een aantal kandidaten geselecteerd, na enkele dagen vond een eerste kennismakingsgesprek plaats en precies een week na mijn eerste telefoontje was de vacature ingevuld.

Vanaf dat moment begon deel twee, het veranderen van de organisatie. Ik merkte duidelijk dat goed overleg was tussen de interim-medewerker en Rhijnauwen Groep. De situatie van mijn kantoor werd onderling besproken en er kwamen praktische adviezen uit. Het leidde uiteindelijk tot een versnelde invoering van een nieuw organisatiemodel, met nieuwe sleutelfunctionarissen. De adviezen vanuit de Rhijnauwen Groep kwamen ook aan bij de nieuwe sleutelfunctionarissen, waarmee het nieuwe model geborgd werd.

Bijzonder aan de invulling van de interim-positie was, dat het primair een uitvoerende functie was die werd vervangen. En passant vond een praktische begeleiding van een ingrijpend veranderproces plaats. Terwijl aan de ene kant mijn kantoor professioneel werd vertegenwoordigd naar klanten toe, werd aan de andere kant het kantoor van binnenuit veranderd. Een bijzondere dubbelfunctie, die ook bijzonder goed is uitgepakt. Ik ben dan ook erg tevreden met de ondersteuning van Rhijnauwen Groep afgelopen jaar.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

0