Maximaal presteren met Business Intelligence

 In Nieuws

Bent  u al bekend met de term Business Intelligence? Tegenwoordig maken we beslissingen op basis van data, niet op basis van ons ‘onderbuikgevoel’. Met Business Intelligence kunt u beslissingen maken op basis van goede management rapportage. Daarom mag Business Intelligence niet ontbreken, maar hoe ga je om met data?

Wij zien vanuit onze specialisatie dat de toegevoegde waarde van Business Intelligence sterk afhankelijk is van de manier waarop het wordt geïmplementeerd en gebruikt. De vraag is hoe je data kan gebruiken om daadwerkelijk meer rendement uit de organisatie te halen?

Power BI is dé Business Intelligence-tool van Microsoft, deze krachtige tool geeft organisaties snel en duidelijk inzicht in relevante data met sprekende visuals. Wil jij leren hoe je deze tool kan inzetten om actiegerichte inzichten te vergaren en snelle groei te realiseren? Reserveer hier jouw plek tijdens de informatiebijeenkomst + quickstart op woensdag 12 september bij Van der Valk Hotel Rotterdam – Nieuwerkerk.

Laat uw organisatie groeien met data én creëer diepgaande inzichten. Klik hier voor meer informatie over het seminar. Heb je behoefte aan specialistische ondersteuning? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Power BI seminar

Recent Posts

Leave a Comment

0