Fijne feestdagen!

Rhijnauwen Groep wilt iedereen fijne en gezellige feestdagen toewensen en een voorspoedig 2019.

Het jaar zit er al weer bijna op. Een mooi moment om samen terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar vol met groeiontwikkelingen die wij volgend jaar met veel plezier verder gaan ontplooien. Wij hopen dat 2018 ook voor u een succesvol jaar is geworden!

Wij hebben in 2018 zijn weer grote sprongen gemaakt met:
– Groei in het vervullen van mooie opdrachten door de inzet van interim professionals;
– Vergroting van ons warme netwerk: opdrachtgevers én zzp’ers;
– De organisatie van geslaagde seminars en kennissessies;
– Online zeer actief en optimalisaties aan de website;

Ook binnen het team van Rhijnauwen Groep zijn verschillende ontwikkelingen geweest, wat heeft geresulteerd in een mooi team van 8 medewerkers, die er samen alles aan gaan doen om u in 2019 nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Voor komend jaar liggen alweer verschillende, nieuwe plannen klaar! Denk aan:
– Het verder vergroten van ons netwerk;
– Zorgdragen voor (nieuwe) uitdagende opdrachten;
– Het organiseren van uitdagende en inspirerende seminars.

Wilt u in 2019 aan de slag met het verder verbeteren van de bedrijfsvoering? En kunt u hier advies of ondersteuning bij gebruiken? Neem gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

Bent u vanaf 2019 weer beschikbaar voor een nieuwe interim opdracht? Of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met u in contact!

Namens het Rhijnauwen Groep team wensen wij u (en uw collega’s!) Goede kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar toe, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn. Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen. Wij wensen u allen een goed én succesvol 2019.

Heb je een vraag of een bedrijfsvoeringsvraagstuk? Onze deur staat altijd open om samen gedachten uit te wisselen. Wij zijn gesloten vanaf maandag 24 december, maar wij staan vanaf maandag 7 januari weer voor u klaar!

Recent Posts

Leave a Comment

0