Detachering als strategische zet voor je carrière

Detachering is er niet alleen voor het opvangen van tijdelijke vacatures, zoals vaak wordt gedacht. Detachering wordt vaak gezien als tijdelijke oplossing voor vervanging bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of vanwege ziekte. Detachering is er (volgens ons) juist voor de perfecte match, en jij hoeft niet eens op zoek te gaan naar die perfecte match. Dat doen wij graag voor je.

Of je nou net gestart bent als ondernemer, of al een tijdje aan de weg timmert als ZZP’er; detachering brengt vele voordelen met zich mee. Naast de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de begeleiding die je bij ons krijgt, kan je jouw netwerk flink uitbreiden.

Wij hebben alle voordelen voor jou als professional op een rijtje gezet:

1. Afwisseling – Verschillende organisaties
Zowel starters tot seniors moeten blijven leren en nieuwe ervaringen opdoen. Als gedetacheerde professional doe je snel gevarieerde werkervaring op omdat je in verschillende ”keukens” komt. Je leert van alle verschillende bedrijfsculturen en dit maakt je op langer termijn veelzijdig én flexibel. Je kan snel schakelen en je weet hoe je moet omgaan met verschillende bedrijfsculturen.

2. Persoonlijke ontwikkeling – powerboost voor je carrière
Als startende ondernemer geef je een ideale powerboost aan je carrière zodra je start met detachering. Bovendien weet je door ervaring in detachering straks meteen wat bij jou past en wat niet. Zit je al langer in het vak als professional? Ook dan kan detachering bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij Rhijnauwen Groep nemen wij de tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn jouw werkgever en denken in de volledige breedte met je mee, denk aan (persoonlijke) ontwikkeling, leiderschap, kennisdeling en loopbaanbegeleiding. Met onder andere coaching ondersteunen wij jou en wij zijn te aller tijden bereikbaar voor eventuele lastige vraagstukken op je werkplek. Wij investeren voortdurend in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Wij vinden het heel belangrijk dat jij uiteindelijk op jouw ‘plekje’ zit én je, je hier blijft ontwikkelen.

3. Persoonlijke begeleiding – één vast contactpersoon
Persoonlijk contact maakt het verschil. Het grote voordeel van detachering door Rhijnauwen Groep is dat jij één vast contactpersoon hebt waar je met al jouw vragen terecht kunt.

4. Zekerheid
Als gedetacheerde kan je genieten van een aantal zekerheden. Naast het feit dat je gewoon vakantiedagen én vakantiegeld opbouwt, heb je ook een overeenkomst voor een vooraf bepaalde periode mét opzegtermijn.

5. Groot netwerk
Als gedetacheerde heb je binnen een mum van tijd een enorm netwerk opgebouwd. Een netwerk waar je in de toekomst nog veel profijt van kunt hebben. Naast het feit dat je een netwerk van specialisten om je heen bouwt, krijg je bij ons ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende netwerkevenementen of kennis sessies.

Is een interim carrière iets voor mij?
Twijfel je nog of detachering wel bij jou past? Wil je graag met ons in contact komen om meer te weten te komen over detachering of de interim-mogelijkheden voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op

Recent Posts

Leave a Comment

0